7 gode tips til at få styr på uren hud

brug de gode tips til at få styr på uren hud

Det giver en ret irriterende fornemmelse indvendigt, når du føler huden er ophedet, bleg og har urenheder? Det er noget, som rigtig mange af os støder på fra tid til anden. Og noget som kan være svært at løse.

Der findes dog mange mirakelkure, cremer og andet til at opnå den flotteste hud – ifølge producenten. Men de små daglige vaner og ting er dog, hvad der holder huden sund og ren på den lange bane. Og her kan du med fordel finde inspiration i disse tips til at få styr på uren hud.

Start med at rense din hud

Hvis du gerne vil have en ren sund hud, så skal du huske altid at rense huden godt igennem både morgen og aften. Det er vigtigt at du bruger tiden på at rense huden med et godt renseprodukt, så du får fjernet alt skidt og snavs både inden sengetid og efter.

Du kan også med fordel bruge en ansigtsrulle der findes i forskellige typer. Her er Active by Charlotte Faceroller en populær model til kvinder.

Husk altid at rense makeup pensler og børster

Når du bruger makeup pensler og børster, er det nødvendig med en god rengøring. Her kan du med fordel rense med en antibakteriel spray så du undgår at bakterier bliver overført ved hvert brug.

Ikke forfalde til fristelsen ved at røre ved dine urenheder

Hvis du piller eller gnider i urenheder på huden, så overfører og spreder du nemt baktierne. Og det gør, at du får endnu flere urenheder og i sidste ende kan danne ar. Derfor må du til enhver tid holde dig fra at pille i eventuelle urenheder.

Brug en god skrubbemaske

Ligesom det er nødvendigt at rense godt igennem, vinder du meget ved at bruge en god skrubbemaske der kan fjerne døde hudceller.

Se også: Hvorfor er det vigtigt at eksfoliere huden?

Rens dine porrer

Når du gennem dagen laver alt muligt, kan man sagtens komme til at svede en del. Derfor skal du rense din porer ved at lægge en ny makeup, hvilket gør at du undgår forstoppelse af dine porer. En god rutine som du skal huske at implementer i dine daglige rutiner, for det kan gøre underværker for din hud.

Hold kroppen sund og i gang

Hvis du husker at sørge for din krop, sørger kroppen også godt for dig. Det betyder at du skal huske at spise sundt, huske at drikke vand og sørge for at få det daglige motion.

Kroppen er bygget af vand, og også på den måde at man udskiller affaldsstoffer, og samtidig sørger for at skabe fugt til kroppen. Motion betyder at du sætter blodcirkulationen i gang, og skaber det gode grundlag for en sund hud.

Husk at sengetøjet kan være bakterie spreder

Dit sengetøj kan sprede bakterier, hvis du er typen der ikke skifter det ofte. Når man ligger i sengen, så efterlader man eventuelle urenheder, hvilket især på hovedpudebetrækket betyder at du spreder bakterier udover hele hovedet, når du bevæger dig. Så gør det til en god vane at skifte sengetøjet en eller flere gange hver uge for at fjerne urenheder i huden.

Hvilken gua sha sten er bedst

Hvilken gua sha sten er bedst?

Gua sha er en gammel kinesisk healing teknik, der med et massageværktøj går ind og stimulerer huden til at fremme sundhed og velvære. Gua sha

Facebook
Twitter
LinkedIn