Find din nye

bjergkrystal faceroller

Få fornyet glød i ansigtet med stenen over sten

En bjergkrystal faceroller kan hjælpe dig med skønheden og måske styrke og rense din energi.

Faceroller der ofte også omtales ansigtsrulle, styrker din ansigtsmuskulatur og blodomløb, hvilket kan hjælpe til at holde huden stram. Rullen er en gammel kinesisk opfindelse til ansigtsmassage, hvor der bruges forskellige sten og krystaller alt efter overbevisning.

Bjergkrystal bliver kaldt stenen over alle sten. Bjergkrystals virkning og nøgleord er vejledning, klarhed og indsigt.

Vi har fundet disse tre populære / bedste facerollers med bjergkrystal der kan være perfekt for dig i 2023.

Køb bjergkrystal

De populære facerollers

Dobbelt faceroller

God bjergkrystal faceroller

Du får en god kvalitet med denne faceroller. Holdbar, knirker ikke og har gode natursten. Og det er til en væsentlig billigere pris end både Calmlish og A Pure mind rollers.

Få en god ansigtsmassage helt på højde med de andre bedste facerollers med den klare kvarts krytal, bare til en meget billigere pris.

kr. 149,-

Dobbelt faceroller

A Pure Mind ansigtsrulle

Denne model hedder originalt Mountain Crystal Double Face Rollers. Rullen har to sten, hvor den lille sten har en bredde på 2,2 cm. og den store sten har en bredde på 4,5 cm. Rullens længde er 15 cm.

Få god ansigtsmassage mens du sidder foran computeren og arbejder eller når du slapper af derhjemme.

kr. 349,-

Dobbelt faceroller

Calmlish Glow Roller

Calmlish Glow Roller Rock Crystal som den hedder på engelsk, er udformet lidt anderledes. Den dobbelte rulle har en glat bjergkrystal i den ene ende af rullen. Og en hvid nephritjade med tekstur i den anden ende.

Rullen er 17 cm. lang og velegnet som din begynder glow roller, måske med en gua sha også.

kr. 359,-

Bjergkrystal betydning / virkning

Bjergkrystaller består af mineralet kvarts og findes i forskellige typer, helt ligesom krystallen findes i rå og poleret sten. Bjergkrystaller dannes i klasser i geoder, der ofte findes i Brasilien, Indien og USA.

Det er en farveløs sten, der findes i både hvid som glasklar udgaver hvor stenen lader lys passerer igennem. Og derfor anses stenen som god til healing.

Bjergkrystal styrker og renser din energi, hvor betydning og nøgleord er indsigt, klarhed og vejledning. Den er velegnet til healing, hvor energien ofte forstærkes i kombination med citrin, rosakvarts og generelt kvarts sten. Her kan du med fordel overveje den lykkebringende aventurin faceroller eller måske tigerøje faceroller alternativ til bjergkrystallen.

Stenen kaldes mesterstenen og anses som bedste healende sten til at rense og styrke dine energier.

Fordele med facerollers

Du får en række gode egenskaber/fordele ved daglig brug af en rulle til massage:

Hvordan du bruger facerolleren

Husk at lægge blidt ud så du ikke overstimulerer huden. Du kan dog sagtens bruge rullen overalt, men er dog udviklet til anvendelse i ansigtet f.eks. over panderyggen, hage og hals.

Den lille rulle bruges til området omkring øjnene. Og den store sten bruger du til resten af ansigtet.

Du skal rulle op, ned, frem og tilbage, men undlad at rulle i cirkler. Rul på et område af huden omkring et minut, så huden bliver rødlig.

Ansigtsruller med rosakvarts, ametyst, jade eller bjergkrystal renses med mildt sæbevand, hvor du med fordel kan modvirke knirkelyde med en dråbe olie.