Find din nye

rosakvarts faceroller

Brug den populære krystal til at få fornyet glød i ansigtet

En rosakvarts faceroller kan hjælpe med at give huden mere glød. Ansigtsmassage med en faceroller, der også kaldes jade roller eller ansigtsrulle, kan hjælpe med at reducerer hævelser via den kølende natursten. Helt ligesom bevægelser over huden hjælper til at stimulerer dit blodomløb.

Facerollers bruges mest med en rosakvarts krystal eller som en grøn jade rulle. Der er ingen dokumentation på at sten og krystaller har energier. Men hvis du er af den overbevisning, er rosakvarts stenen fuld af kærlighed og kan hjælpe dig med at åbne hjertet.

Køb rosakvarts

De populære facerollers

Dobbelt faceroller

A Pure Mind faceroller

Rose Quartz Double Face Rollers er det originale navn på rullen fra det bæredygtige danske brand, A Pure Mind. Rullen har en længde på 15 cm. og sten i to forskellige størrelser. Den store sten er 4,5 cm. og den lille rulle måler 2,2 cm. i størrelse.

kr. 399,-

Dobbelt faceroller

Billig rosakvarts ansigtsrulle

Denne rulle er en billigere model, der kan gøre nøjagtig det samme i forhold til massage. Her er forskellen, at stenene er ”fabriksfremstillet” hvilket betyder, at energien i stenene siges at være mere udvasket.

kr. 149,-

Dobbelt faceroller

Ling New York Gemstone

Den eksklusive faceroller fra Ling New York beauty firmaet. Krystallen og massage er ikke anderledes med denne ansigtsrulle, hvor du betaler for brand og design.

kr. 718,-

Dobbelt faceroller

Calmlish Glow roller

Calmlish Glow Roller Rose Quartz rullen har en længde på 17 cm. og to forskellige sten. Her vil den lille sten være glat som på de andre viste ansigtsruller. Mens den store rosakvarts sten har tekstur til at give dybere massage i huden.

kr. 449,-

Dobbelt faceroller

Calmlish Flow Roller

Den samme rulle bare med forskellige krystaller. Her får du rosakvarts, sodalit og bjerkrystaller der symboliser kærlighed, ro, mod, overblik, fokus og harmoni.

kr. 449,-

Hvilken virkning / betydning har rosekvarts?

Rosakvarts er hjertestenen der symboliser kærlighed og harmoni. Stenens betydning og nøgleord er kærlighed og tilgivelse. Stenens energi giver dig tryghed, så du kan finde ro og kærlighed til at tilgive.

Stenen bruges til healing for at tilgive dig selv og få fokus på kærlighed. Energierne skal løse op for negative energier og tanker.

Fordele ved faceroller?

Du får en række gode egenskaber/fordele ved daglig brug af en rulle til massage:

Hvordan bruger du rosakvarts rullen?

Det er ikke en nødvendighed, men dog bør du starte ud med at rense ansigtet. Hvis der sidder snavs og fedt, vil det optages i huden når du ruller frem og tilbage.

Brug en fugtighedscreme eller serum inden du ruller. Cremen optages nemmere når du masserer ansigtet.

Ansigtsrullen har en stor og lille sten. Den store sten bruges til de store områder i ansigtet som kinder, hage, pande m.m. Den lille rulle bruger du ved de små områder omkring tinding, øjne osv.

Når du ruller, skal du aldrig rulle i cirkler. Derimod skal du altid rulle frem og tilbage eller op og ned.

Rengøring

Du bør rense rullen inden brug og helst også efter. Du rengøre med mild sæbe og varmt vand. Til opbevaring kan du med fordel ligge rullen i køleskabet, så du får en bedre nedkølende effekt ved brug.