Find din nye

aventurin faceroller

Opnå fornyet glød i ansigtet med den lykkebringende sten

En faceroller / ansigtsrulle er blevet populær og giver dig den naturlige ansigtsmassage. Du kan finde ansigtsruller og gua sha sten med forskellige krystaller, hvor den grønne aventurin faceroller kan være det rigtige valg for dig.

Den grønne aventurin siges at være en heldig sten, der bringer held og lykke til bæreren. Aventurin er en god krystal at bruge, når du føler dig nedtrykt eller ikke er på toppen. Krystallen kan hjælpe med at afbalancere dine følelser og genoprette den indre fred i 2023.

Aventurin ansigtsrullen er en fantastisk måde at nyde godt af fordelene ved denne unikke sten på. De kolde, glatte krystaller er perfekt til at køle huden og forebygge linjer og rynker.

Køb Aventurin

populære Grøn Aventurin facerollers

Dobbelt faceroller

God aventurin rulle

God og billig ametyst ansigtsrulle i stort set samme kvalitet som f.eks. A Pure Mind, dog med forskel i den lille sten.

Facerolleren er i en god kvalitet og med natursten. Prisen er under halvdelen af ansigtsruller ved Matas, Nicehair m.m. men giver samme udbytte i form af  massage.

kr. 149,-

Dobbelt faceroller

Calmlish aventurin rulle

Calmlish er et eksklusivt mærke med disse typer facerollers med en glat sten og en sten med tekstur.

Stenen med tekstur er populær ogt skulle give bedre mulighed for at stimulerer blodgennemstrømningen så du får en mere ensartet og jævn hudtone.

kr. 359,-

Gua Sha

Aventurin Gua Sha sten

Det er ikke en faceroller men derimod en gua sha sten til den dybere massage. Og hvorfor ikke kombinerer din ansigtsrutine med denne billige gua sha, hvor  du ved forhandleren kan købe en faceroller + gua sha til lige under 200 kr. Under halv pris af en Calmlish eller A Pure Mind ansigtsrulle, og du får samtidig et bedre udbytte.

kr. 99,-

Aventurin betydning & virkning

Aventurin krystallen anses for at give dig heldige energier i kærlighed og rigdom. Stenen siges at øge opfattelsen og kreativiteten og at fremme held og lykke.

Aventurin er en grøn variant af kvarts, der er opkaldt efter sine lyse indeslutninger af glimmer. Aventurin har en beroligende og styrkende virkning på hjertet og følelserne og er nyttig til at genoprette balancen i vanskelige tider.

Aventurin er en hjertets beskytter, der giver følelsesmæssig balance og ro, hvor du med fordel kan overveje en rosakvarts ansigtsrulle også. Stenen kan lindre stress og bekymringer og er nyttig for dem, der er tilbøjelige til at få angst eller panikanfald. Det siges også at være nyttigt til at frigøre gamle adfærdsmønstre, som ikke længere tjener dig.

Hvordan du bruger en ansigtsrulle

For at bruge en ansigtsrulle skal du blot tilføje et par dråber af din foretrukne ansigtsolie til rullen og derefter rulle bolden hen over dit ansigt. Du kan også tilsætte serum eller creme til rolleren.

Massér forsigtigt produktet ind i din hud. Brug rolleren i en cirkulær bevægelse, hvor du starter ved panden og bevæger dig ned mod kinderne og hagen. Sørg for at undgå de sarte områder omkring dine øjne. Brug den glatte ende af rullen til at køle og opfriske din hud.

Faceroller fordele?

En ansigtsrulle til naturlig ansigtsmassage giver dig disse fordele:

find lykkebringende energi fra grøn aventurin krystal