Find din nye

ametyst faceroller

Få fornyet glød i ansigtet med den populære krystal

En Ametyst faceroller giver din hud glød og massage. Med den populære krystal der betyder tro og klarhed, får du Ansigtsmassage.

Faceroller omtales også som jade roller, jaderulle eller ansigtsrulle, selvom der kan være forskel på de tre typer. Ansigtsruller kan både være med eller uden krystaller, hvor en faceroller udelukkende er med krystal sten. Ansigtsruller kan også være i andre materialer f.eks. med nåle til at prikke hul i huden.

Ametyst er en ægte natursten der siges at give dig selvtillid, tro og klarhed. Det er dog mere et spørgsmål om tro end videnskabelig fakta. Ansigtsmassage kan hjælpe med en kølende effekt, øger blodcirkulation og reducerer hævelser.

Du finder mange forskellige rollers, hvor de tre nedenstående nok er de bedste faceroller med ametyst sten i 2023.

Køb ametyst

De populære facerollers

Dobbelt faceroller

God ametyst rulle

God og billig ametyst ansigtsrulle der er nogenlunde den samme som A Pure Mind, dog med forskel i den lille sten.

Du får en fin kvalitet og natursten. Prisen er under halvdelen af de andre ametyst ansigtsruller, men du får samme massage og energi i forhold til virkningen af ametysten.

kr. 169,-

Dobbelt faceroller

A Pure Mind ametyst rulle

A Pure Mind er kendt producent af krystaller og sten. Her finder du forskellige ansigtsruller med udvalgte sten, så du sikrer den bedste virkning i forhold til andre industri produceret sten.

Facerolleren hedder originalt Amethyst Doube Face Rollers og leveres med opbevaringspose. Rullen måler 14 cm. i længde og 5 cm. i bredden.

kr. 399,95

Dobbelt faceroller

Calmlish Glow Roller

Ametyst Glow Roller består af dobbelte sten, hvor den største rulle er udskåret med tekstur.

Du får en nubrende ende der siges at stimulerer bedre, så du kan få bedre blodgennemstrømning i ansigtet. Dog er prisen rigtig høj, hvor effekten er nogenlunde den samme med rolleren til 150 kr.

kr. 359,-

Ametyst stenens virkning?

Ametysten er kendt som trostenen og mere populær end citrin, bjergkrystal, rosakvarts, jaspis og andre krystaller. Ametyst betydning/virkning er ting som tro, klarhed, visdom, bevidsthed og kærlighed. Energierne kan hjælpe med at rense ud i krop og sind, så du opnår viden, mod og styrker dit sind. Egenskaberne i krystallen hjælper dig til at kigge dybt i dit indre. Det kan fjerne de rigtige årsager til angst, temperament, nervøsitet og andre ting, som mange går og tumler med.

Faceroller bruges til?

Du kan bruge rullen overalt på kroppen hvis ønsket. Men en ametyst, jade eller bjergkrystal ansigtsrulle bruges dog primært i ansigtet og halsen. Til kroppen bør du overveje massageapparater designet til de forskellige muskelgrupper.

En ansigtsrulle anvendes til en blid massage der giver en afslappende følelse i huden. Helt ligesom ansigtsmassagen kan være med til at lindre spændinger.

Faceroller fordele?

Du får en række gode egenskaber/fordele ved daglig brug af en rulle til massage:

brug ametyst healende energier med en roller