Find din nye

Gua Sha sten

Få fornyet glød i ansigtet med den populære ansigtsmassage

Gua Sha er en 1000 år gammel massageteknik til ansigtsbehandling, hvor du skraber huden med en glat sten(krystal). Gua Sha omtales også som faceroller, men der er dog forskel. Gua Sha er en krystal sten til den dybe massage, hvor en faceroller er en ansigtsrulle med rund krystal sten til at rulle over huden i overfladen.

Du finder forskellige sten, hvor rosakvarts/rosen kvarts og jade nok er de populæreste køb i Danmark. Men du finder dog også andre krystaller, som du kan se i dette udvalg af populære sten i 2023.

Hjerteformede sten velegnet til alle

Hjerteformet rosakvarts sten

99.00 kr

Hjerteformet grøn aventurin

99.00 kr

Hjerteformet jade sten

99.00 kr

De populære sten

A Pure Mind Heart rosa kvarts

249.00 kr

A Pure Mind Heart Sort Obsidian

249.00 kr

A Pure Mind Heart Jade

249.00 kr

Gua Sha Rosa Kvarts

249.00 kr

Gua Sha grøn jade

249.00 kr

Gua sha fluorit

249.00 kr

Gua Sha Jade Repair

299.00 kr

rosa kvarts repair

299.00 kr

bjergkrystal repair

299.00 kr

Calmlish Glow Rainbow Flurit

529.00 kr

Calmlish Shape Body Love Rose Quartz

529.00 kr

Gua sha bjergkrystal repair

529.00 kr

Calmlish Flow Klar Kvarts Beauty Tool

299.00 kr

Calmlish Beauty Tool Lavender Amethyst

299.00 kr

Calmlish Flow Obsidian beauty tool

299.00 kr

A Pure Mind Gua Sha Wave Jade

299.00 kr

A Pure Mind Wave Rosakvarts

299.00 kr

Calmlish Sculpt Bjergkrystal

429.00 kr

Gaveæske rosakvarts faceroller og sten

499.00 kr

Aventurin JadeRoller og Jade sten - Gaveæske

499.00 kr

Bjergkrystal Repair Roller m. Gua Sha - Gaveæske

549.00 kr

Hvad er gua sha?

Gua Sha der også udtales ”gwa sja” er en 1000 år gammel kinesisk massageteknik. Her bruges en krystal sten til at skrabe henover huden for at fjerne smerter, spændinger, affaldsstoffer og stagneret energi.

Gua betyder ”skrabe” og Sha betyder ”røde pletter/rødmen” hvilket indikerer, at du skraber og efterlader huden midlertidig med rødme som normalt indenfor hudpleje.

Massagestenen bruges mest til ansigt og hals. Men den er dog også hyppigt brugt til at fjerne cellulite / appelsinhud og løfte huden omkring lår, balder og arme.

Fordele?

Du får en række fordele ved massagen med en krystal:

 • Forebedrer blodcirkulation
 • Fornyet glød til huden
 • Hjælpe til poser og sorte rander ved øjne
 • Forbedrer hudens smidighed
 • Hjælp til cellulite på kropsdele
 • Kan hjælpe til at mindske spændinger og ophobninger

Teknik med stenen?

Teknikken er ganske enkel; Du skal skrabe på et område med stenen og en god olie. Her skraber du i retninger ud fra lymfebaner, meridianbaner og akupunkturpunkter.

Forskel på gua sha og faceroller?

En gua sha arbejder dybere end en faceroller. Her er ansigtsrullen/faceroller beregnet til at rulle overfladisk. Begge bruges via massage til at øge blodcirkulationen og fjerne affaldsstoffer.

Hvilke krystaller skal du vælge?

Du kan bruge alle typer krystaller til hudens glød og blodcirkulationen uden at krystallers virkning har nogen betydning for resultatet. Men hvis du er overbevist om krystallerns energi, kan du vælge sten ud fra disse ideer:

 • Rosakvarts: Kærlighedsstenen der står for selvkærlighed, ro og harmoni. Hjælper til at give dig tryghed i hud og krop. Du finder også et udvalg af rosakvarts facerollers.
 • Jade: Jadestenen styrker din tålmodighed og koncentration. Nok den mest solgte sten til gua sha og facerollers.
 • Bjergkrystal: Er velegnet til alle, men især god til at opnå fokus og få klarhed. Krystallen virker rensende, afklarende og hjælper til at samle dine tanker. Brug med stenen til dybde eller en bjergkrystal faceroller.
 • Sodalit: En flot sten med virkning / betydning: Igangsættelse og grænseoverskridende. Bruges til at stimulerer lymfesystemet f.eks. ved urenheder og hævede øjne.
 • Fluorit: En regnbuefluorit ser ikke bare flot ud, men er en sten der hjælper med give dig plads til klarhed, overskud og holde fokus. Stenen giver ro og bruges til smårynker.
 • Ametyst: Den mest populære krystal til at give rensende effekt i sindet, kroppen og selvfølgelig også til huden med ansigtsmassage.
 • Obsidian: Vulkanstenen bruges mod stress, stagninger og spændinger. En sten der er blevet kendt fra f.eks. ”Games og Thrones”.
 • Hæmatit: Stenen giver dig et tilflugtssted for de stressende tanker i hovedet, og er populær til stresset hud.
 • Aventurin: Den vitale sten til dig der elsker at slappe af og nyde din personlige frihed. Få klaret hudens problemer med krystallens virkning af livsenergi, eventyr og lethed.

Brug på tør hud eller med olie?

Du bør altid bruge en gua sha og faceroller sammen med lidt olie eller balm. Så undgår du at skade huden ved den tørre friktion mellem hud og sten.

Brug ikke ansigtsmassagen hvis?

Hvis du lider af betændt hud, sår, skadet hud, svamp, hudkræft, feber eller generel sygdom, bør du ikke ikke bruge stenen til massage i ansigt og krop. Derimod bør du rådføre dig med uddannet medicinsk bistand som læge.

Rengøring af din gua sha?

Krystallernes skal renses bedst i forhold til stenens energi. Her skal du lave et saltbad og lade stenen blive renset over mange timer. For kun at fjerne bakterier, kan du vaske med mild sæbe og skylle af med koldt vand.

køb Gua Sha sten til massage