Active by Charlotte Faceroller

køb Active by Charlotte Faceroller til god pris

Ansigtsrullen fra Active By Charlotte kan både give massage af nakken og hjælpe til at opnå blødere hud med sund glød.

Active By Charlotte faceroller adskiller sig fra jade eller rosakvarts faceroller, da denne er fremstillet i materiale af jern og plastik. Samtidig har rullen en noget anderledes udformning, der giver dig en anden massage end facerollers med en stor og lille krystal i enderne.

Active By Charlotte Roller

84,- kr

Face fitness cream

149,- kr

Hvad får du med Active by Charlotte faceroller?

Charlotte Bircow der tidligere har været Danmark fitness dronning nr 1, står bag Active By Charlotte Skincare firmaet. Og som brandnavnet siger, er produkterne designet til netop fysisk aktive sportsfolk og motionister hvis hud ofte bliver irriteret, rød og udsat for sol.

Facerolleren fra Bircow hjælper med at stimulerer blodcirkulationen, massage til poser under øjnene, rynker i panden, kæben, hals, nakke og skuldre.

Du bør med fordel anvende rullen sammen med Active By Charlotte Face Fitness Cream. Denne populære creme indeholder aloe vera og peptidet matrixyl der stimulerer kollagensyntesen og blødgører huden.

Anvendelse?

  • Kan med fordel bruges 5 minutter hver dag
  • Bruges til ansigt, hals, nakke og skuldre
  • Perfekt sammen med Active By Charlotte Face Fitness Cream

Face Fitness creme?

Du bør med fordel bruge den populære Fitness creme fra Active By Charlotte. Cremen indeholder martrixyl som stimulerer kollagensyntesen, reparerer huden og med til at mindske forekomsten af rynker og fine linjer.

Helt ligesom alle andre produkter i brandet, er cremen økologisk og indeholder ikke parfume.

Cremen har en holdbarhed på 12 måneder efter åbning.

Active By Charlotte?

Charlotte Birchow der blandt andet er kendt for ”Baller af Stål”, skabte Active By Charlotte Skincare med produktserie for fysiske aktive mennesker.

Firmaet producerer få men effektive produkter til at hjælpe huden. Hudplejeprodukterne er uden alkohol, allergi certificeret og selvfølgelig med økologiske ingredienser.

Produktserien er skabt til dig der cykler, løber, svømmer eller andet aktivt. Please Go Away Pain kan lindre på de ømme områder. Bikers Cream hjælpe mod slidsår efter en lang tur på cyklen. Eller Hot in the Sun solcremen er designet til det aktive liv i forhold til beskytte, pleje og være vandfast. Helt ligesom du finder andre produkter til kendte problemer efter træningen.

Hvilken gua sha sten er bedst

Hvilken gua sha sten er bedst?

Gua sha er en gammel kinesisk healing teknik, der med et massageværktøj går ind og stimulerer huden til at fremme sundhed og velvære. Gua sha

Facebook
Twitter
LinkedIn