Hvordan du udfører Gua sha sten massage?

Hvordan du udfører Gua sha sten massage?

Den over 1000 år gamle naturlige ansigtsbehandling med Gua Sha og faceroller er blevet utrolig populær i vesten, hvor den har været den mest populære ansigtsbehandling i Asien i mange år efterhånden.

Gua sha massage med stenen eller ansigtsrullen hjælper til at give fornyet glød, hjælper med blodcirkulationen, ensartet hudtone og poser under øjnene. Der findes forskellige krystaller og former på gua sha sten, hvor massagen dog er ens men stenens design kan være målrettet forskellige kropsdele.

Hvordan du udfører Gua sha sten massage?

 

Hvordan du laver ansigtsmassage med gua sha sten

Når du bruger en gua sha sten eller faceroller til ansigtsmassage, bør du altid bruge en god olie eller creme. Her bør du selvfølgelig vælge en ansigtsolie der passer til din hudtype og eventuelle problemer i forhold til fedtet eller måske tør hud.

 

Vælg den rigtige sten

Det skal understreges i forhold til den fysiske massage, at alle sten vil kunne udføre den samme fysiske handling og eventuelle effekt. Stenens energi som er et tros spørgsmål, vil dog kunne hjælpe forskellig.

Først og fremmest skal du selvfølgelig købe en sten til massage. Her finder du forskellige udformninger og krystaller der kan bruges forskelligt:

  • Ophobet ansigt: Her kan du med fordel lægge stenen på køl i køleskabet aftenen før brug. Derved får du en helt nedkølet sten, som især er godt om morgenen hvor vi hyppigst har det hævede (”puffy”) ansigt. Sodalit, jade og rosakvarts bruges ofte til denne behandling.
  • Spændinger: Hvis du lider af spændinger som kæbespændinger, bør du vælge en body type sten. Sodalit, obsidian og rosakvarts siges at give den bedste energi til spændinger. Hvor også rosakvarts shape sten vil afhjælpe.
  • Urenheder: Hvis du lider af urenheder som bumser, skal massage udføres med det lette tryk så du ikke trykker længere ned i huden. Ametyst eller sodalit gua sha sten er velegnet, hvor du bør undgå brug på aktive bumser.

 

Teknikken

Selve massagen udføres ganske let. Du smører olie på og så skraber du henover huden i èn bestemt retning ud fra meridian-, lymfebaner eller akupunkturpunkter. Det gøres gentagne gange hvor gevinsten er, at du derved fjerner affaldsstoffer eller spændinger.

 

få ametyst betydning og egenskaber

Ametyst betydning og virkning

Ametyst er en lilla kvarts, der har været brugt siden oldtiden for sine åndelige og helbredende egenskaber. Men hvad er ametyst betydning og virkning? Ametysten

Facebook
Twitter
LinkedIn