Hvad er forskellen på faceroller og gua sha?

Hvad er forskel på faceroller og gua sha?

Forskel på faceroller og gua sha?

Du er nok stødt på faceroller sammen med gua sha som er blevet populære til skønheden. Og måske du ikke er helt klar over, hvad de to forskellige redskaber bruges til og hvorfor?

Heldigvis får du her svaret på, hvad forskellen er på en faceroller og gua sha.

Hvad er forskellen på en faceroller og gua sha?

Begge er beregnet som massageteknik til at hjælpe hudens skønheden. Hvor den korte forklaring på forskellen mellem gua sha og ansigtsrullen er, at gua sha arbejder dybt og en faceroller arbejder mere overfladisk.

Hvad er Gua Sha?

Gua sha er en gammel og traditionel kinesisk massageteknik til at opnå fornyet glød, mindske poser under øjnene og generelt forbedre din blodcirkulation. Helt ligesom stenen kan bruges til at lindre spændingshovedpine ved at masserer spændinger væk.

Massageteknikken med gua sha arbejder noget dybere end f.eks. en jade faceroller, hvor stenen bruges til at detoxe affaldsstofferne i ansigtet eller kroppen.

Gua sha bruges ved at gnide på spændingerne der “skubbes” væk. Helt ligesom med en faceroller, kan du med fordel bruge en creme eller olien sammen med massagen til at hjælpe og fugte huden.

Se også: Hvordan du udfører gua sha sten massage?

Hvad er en faceroller?

En faceroller er en stang med en stor og lille rulle i hver ende. Her bruges den store sten til de store områder i ansigtet, mens den lille sten bruges til de mindre områder omkring tindinger og øjne.

Massageteknikken er den samme dog mere overfladisk, hvor ansigtsruller med krystaller giver huden en kølende effekt og kan hjælpe med at mindske hævninger.

Mange vælger at bruge en gua sha først og følge op med en faceroller som efterbehandling.

Olie eller creme?

Du bør med fordel bruge creme eller olie sammen med rullen. Det virker til at blive absorberet bedre,og fugtigheden hjælper huden.

Hvilken gua sha sten er bedst

Hvilken gua sha sten er bedst?

Gua sha er en gammel kinesisk healing teknik, der med et massageværktøj går ind og stimulerer huden til at fremme sundhed og velvære. Gua sha

Facebook
Twitter
LinkedIn